Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Track en trace plus

Track en Trace plus

 

Ons track en trace plus pakket staat voor gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en efficiëntie. Als enige track en trace aanbieder bieden wij een systeem waarbij wegenkaarten en scheepvaartkaarten bij elkaar komen. Bedrijven met zowel een wagenpark als een scheepsvloot zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Het Track en Trace Plus pakket biedt de oplossing voor alle branches, specifiek afgestemd op uw bedrijf. U hoeft geen multinational te zijn om rendement te halen uit dit systeem, het is ook aantrekkelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Het plus pakket bestaat uit verschillende modulen, waarmee wij voor elk bedrijf een pasklare oplossing bieden.??

 

Om u inzicht te geven in de vele mogelijkheden op het gebied van track en trace, kunt u onze referenties per branche bekijken. Ons systeem is gemakkelijk uit te breiden, wij groeien mee met uw bedrijf en wij ontwikkelen het systeem zodanig, dat u nooit achterloopt op uw concurrenten.

 

Wij verzorgen geheel vlekkeloos nieuwe applicaties en updates op afstand. U betaalt éénmalig voor de hardware en daarna een vast bedrag voor software, helpservice, datacommunicatie en onderhoud. Deze bedragen staan vast en kunnen niet onverwachts verhoogd worden. Geen onverwachte kosten en dus budgetteerbaar.

 

Track en trace pakketten:

 

easyfleet

middlefleet

advancedfleet

koeltransport

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement