Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Nieuwsbulletin juli 2015

Nieuwsitems


- Fleetaccess weer op TV bij RTL4!
- Vervang op tijd de batterijen van uw drivercard
- NIEUW automatisch reminder systeem voor SCM herkeuring
- Nieuwe ontwerp Parrot-Carkit.nl en Klassealarm.nl

 


Fleetaccess weer op TV bij RTL4


Zondag 28 juni was Fleetaccess bij LifestyleXperience op RTL4 te zien. Tijdens dit interview werd Marijn Snoek geinterviewd door presentator Sandere Foppele over de laatste trends op het gebied van autodiefstal. In dit item werd gepraat over de laatste diefstal technieken en hoe mensen hiertegen iets kunnen doen. 


Vervang op tijd de batterijen van uw drivercard van het COBRA alarmsysteem


Indien u een COBRA alarmsysteem heeft is het noodzakelijk om eens paar jaar de batterij van drivercard te vervangen. Indien deze niet vervangen wordt zal de batterij steeds minder goed gaan functioneren, waarna uiteindelijk de drivercard handmatig bediend moet worden. Het advies is om de batterij preventief jaarlijks te vervangen. U kunt de batterij in onze webshop bestellen, zodat u zeker de juiste heeft. Ook vind u hier  een handleiding om deze te vervangen.


NIEUW: automatisch reminder systeem voor SCM herkeuring


Sinds beginn 2015 heeft Fleetaccess een nieuw systeem in gebruik. Hiermee krijgen klanten automatisch een mail of brief wanneer de auto terug moeten komen voor herkeuring. Het systeem stuurt automatisch een 3 herinneringen per mail, zodat de auto altijd op tijd is herkeurd. Reageert u niet op onze mails? Geen nood! U ontvangt dan altijd nog een brief van ons, zodat de SCM herkeuring nooit vergeten kan worden. Uiteraard kan elke kenteken ook worden verwijderd indien de auto niet meer in het bezit is. Wilt u zich ook aanmelden? Ga naar ons portaal en meld u vandaag aan! https://www.fleetaccess.nl/portal/


Nieuw ontwerp Parrot-Carkit.nl en Klassealarm.nl


Sinds juni 2015 zijn onze beide webshops opnieuw vorm gegeven. De komende tijd zullen producten worden gewijzigd en worden toegevoegd. Doordat de markt continue in beweging is was vernieuwing weer nodig. Kijk gerust eens rond op www.parrot-carkit.nl en  www.klassealarm.nl. Mochten er op- of aanmerkingen zijn horen wij dat graag per mail. 
Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement