CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Het mooiste rolstoelbusje van Nederland bij Fleetaccess

Fleetaccess beveiligt voertuigen van ieder kaliber en elke prijsklasse. Tóch komen bepaalde voertuigen vaker voor dan anderen, zoals bedrijfsbussen en auto’s uit het premium segment. Mercedes is dan ook een merk dat ons zeker niet onbekend is, maar de Mercedes V-Klasse van Ralph is geen doorsnee V-Klasse.
Het mooiste rolstoelbusje van Nederland

Ralph Stoové is schrijver en (auto)journalist. Ralph heeft de ziekte van Bechterew (vorm van Reuma) waardoor hij rolstoelgebonden is. Hij gebruikt zijn schrijftalent om via zijn blog www.ragasto.nl meer aandacht te vestigen op deze ziekte en andere vormen van reuma.
Sinds kort is Ralph de trotse bezitter van een prachtige volledig aangepaste Mercedes V-Klasse Avantgarde en op zijn blog en op Instagram omschrijft hij de hyacintrode bus als ‘het mooiste rolstoelbusje van Nederland’. Om er zeker van te zijn dat de Mercedes V-Klasse niet onrechtmatig uit zijn bezit wordt ontnomen, moest het uiteraard goed beveiligd worden. Zo kwam het mooiste rolstoelbusje van Nederland in de werkplaats van Fleetaccess terecht!

SCM klasse alarm van Fleetaccess


De Mercedes V-Klasse is in de basis al een vrij luxe en daardoor waardevolle auto. Als daar vervolgens nog ingrijpende aanpassingen aan worden gedaan zodat de auto volledig met de hand te bedienen is, is het vanzelfsprekend dat de verzekering niet akkoord gaat met slechts een af-fabriek startonderbreker.
Fleetaccess heeft het mooiste rolstoelbusje van Nederland onder andere voorzien van een aftermarket SCM goedgekeurd klasse 3 alarmsysteem. Dat wil zeggen dat de startonderbreker een eigen autorisatie heeft gekregen. Daaraan gekoppeld is de omtrekbeveiliging, waarbij alle portieren en andere bewegende delen zoals de motorkap en kofferbakklep beveiligd worden. Om er voor te zorgen dat criminelen niet via de ruiten naar binnen kunnen komen is er ook een interieursensor geïnstalleerd. De interieursensor registreert namelijk alle beweging in het voertuig zolang het voertuig gesloten is. Tot slot zorgt de hellingshoekdetectie ervoor dat het alarm af zal gaan zodra de auto weggesleept wordt.
Als aanvulling op het SCM klasse 3 alarm hebben we een SCM TV01 peilzender geïnstalleerd, zodat de locatie van de Mercedes V-Klasse te achterhalen is mocht deze tóch gestolen worden.
Benieuwd naar de avonturen van het mooiste rolstoelbusje van Nederland? Neem dan eens een kijkje op www.ragasto.nl of volg @wheelchair_vclass op Instagram!

SCM klasse alarm voor uw auto


Heeft u ook een voertuig dat een SCM gecertificeerde beveiligingsmaatregel behoeft zoals SCM klasse 3 alarm met hellingshoekdetectie, een SCM klasse 4/5 voertuigvolgsysteem of een SCM KE01 aanvullende maatregel voor het keyless entry systeem? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende polisvoorwaarden check!

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement