Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Easyfleet

Easyfleet track en trace

 

Ons Easyfleet pakket geeft de mogelijkheid om de prestaties van uw mobiele werknemers te meten en een automatische kilometerregistratie. Dit is de ideale oplossing als u geen zin heeft om dagelijks achter de computer te zitten en u aan het einde van de week toch rapportages wilt zien. Easyfleet biedt hiervoor de oplossing.

 

Het Easyfleet pakket registreert alle starts/stops, tussentijdse posities en eventuele optionele functies. Deze ritregistratie is volledig volgens de eisen van de Nederlandse Belastingdienst. Twee keer per week of vaker worden alle gegevens naar de server gestuurd (=dump). Naast het registreren biedt EasyFleet ook de ideale oplossing om al uw bedrijfswagens of machinepark te beveiligen tegen diefstal.

 

Veel verzekeringsmaatschappijen geven forse premiekortingen, wanneer het materieel is uitgerust met track en trace. Het track en trace apparaat waakt dag en nacht over uw dure investering en stuurt bij de minste onregelmatigheden een alarm uit. In het verleden zijn op deze manier al vele diefstallen voorkomen en/of teruggevonden.

 

Track en trace hardware

 

De Translocator track en trace unit is ideaal om in machines te bouwen. Het is een compacte unit met een logger functie, waarbij alle geregistreerde gegevens één keer per dag worden doorgestuurd naar het back-office programma (Telefleet). Deze datalogger wordt onzichtbaar geplaatst in uw materieel en kan bijvoorbeeld eenvoudig de draaiuren meten van uw materieel. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor verhuurbedrijven, die minder administratieve handelingen willen. Het back-office systeem bespaart veel tijd en kosten en er bestaat de mogelijkheid om het back-office systeem te koppelen aan uw huidige systeem.

 

Door de unit uit te rusten met een eigen geheugen worden alle gegevens in één keer doorgestuurd, waardoor het low cost blijft. Vooral bij internationale communicatie zou dit voor nare telefoonkosten kunnen zorgen. De translocator track en trace unit bestaat al meer dan 5 jaar en is al actief bij duizenden klanten. Het heeft zijn betrouwbaarheid, effectiviteit en efficientie dus allang bewezen.

 

aanbevolen links:

 

track en trace middlefleet

track en trace advancedfleet

track en trace basis

 

Offerte track en trace

Offerte aanvragen


Vul onderstaand offerte formulier in en wij nemen binnen 1 - 2 werkdagen contact met u op.
U kunt ook altijd bellen met 088 - 0123 300 tijdens kantooruren. Onze medewerkers helpen u graag verder met een passend advies.

(* = verplicht veld)