Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Dealer worden van Keyless Protector?

Keyless Protector met KE01 aanvullende maatregel


Fleetaccess is exclusief distributeur van de Keyless Protector in Nederland. De Keyless Protector wordt met de dag populairder en biedt de ultieme oplossing tegen relay attack. Om ervoor te zorgen dat de Keyless Protector ook voor uw klanten een oplossing kan bieden zijn wij op zoek naar dealers!


Wanneer kunt u dealer worden van Keyless Protector?


In principe kan ieder bedrijf dealer worden van de Keyless Protector. Echter heeft Keyless Protector ook een CCV SCM gecertificeerd product. De SCM gecertificeerde variant kan niet zomaar door ieder bedrijf verkocht worden. Voor het verkopen van de KE01 Keyless Protector is een SCM erkenning verplicht.

Hoe kan ik dealer worden van de Keyless Protector?


U kunt onderstaand formulier invullen, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen. Daarna zullen wij contact met u opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij bieden u een leuke marge op het product en uw klant de ultieme beveiliging voor het keyless entry systeem. U kunt dealer worden binnen 1 dag!

Bent u importeur of grossier?


Voor importeurs en grossiers hebben wij een aparte dealerovereenkomst. Voor deze aanvraag verzoeken wij ook onderstaand formulier in te voeren en bij opmerkingen aan te geven dat u importeur of grossier bent.

dealer worden keyless protector

Dealer worden van Keyless Protector?


Dat kan! Wij zoeken dealers voor Nederland en België. Als u meer informatie wenst te ontvangen kunt u onderstaand formulier invullen en nemen wij spoedig contact met u op!

(* = verplicht veld)