CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten

16-03-2020


Beste relatie,

Het kan u niet ontgaan zijn dat de overheid ingrijpende maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19 virus heeft doorgevoerd. Deze maatregelen hebben een groot effect op de inwoners en ondernemingen van Nederland. Dit geldt ook voor Fleetaccess.

Het blijft ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch dienen wij ook voorzorgsmaatregelen te treffen voor zowel uw eigen veiligheid als die van onze collega’s.

In verband met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zullen wij op aangepaste wijze te werk gaan. In het kort zal dat neerkomen op onderstaande aanpassingen:

-    Afspraak maken: Uiteraard kunt u nog gewoon bij ons terecht voor alles voor uw voertuig(en). Doordat veel collega’s vanuit thuis werken is het helaas wel mogelijk dat u iets minder snel geholpen kan worden dan dat u van ons gewend bent. Ons hoofdkantoor is gevestigd nabij Eindhoven. Voor de zekerheid hebben wij besloten om afspraken op deze locatie voorlopig zo min mogelijk in te plannen. Onze monteurs zijn woonachtig in heel Nederland en kunnen daarmee nog steeds bij u op locatie komen. Wel zullen wij rekening houden met beperkte reisafstanden. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij allemaal ons steentje bij dienen te dragen aan het beperken van eventuele verspreidingsrisico’s.

-    Inbouwwerkzaamheden: Wij zouden u willen verzoeken uw auto zo schoon mogelijk bij de monteur achter te laten. Nadat de monteur uw auto beveiligd heeft zal hij hetzelfde doen. Zo zorgen we er samen voor dat het risico op besmetting geminimaliseerd wordt. Onze monteur zal een definitieve beoordeling doen of de situatie veilig en werkbaar voor hem is.

-    Betaling: Bij directe betaling geven wij de voorkeur aan betaling per pin. Mocht dit voor u een probleem zijn en u toch met contant geld willen betalen dient u er rekening mee te houden dat onze monteur geen wisselgeld bij zich draagt. Wij hanteren het advies van het RIVM om zo min mogelijk contact met anderen te hebben. Dit gaat gemakkelijker met een pinautomaat dan met contanten. Wij zorgen voor een gesealde enveloppe waarin u de biljetten kunt deponeren mocht pinnen echt niet mogelijk zijn voor u.

-    Herkeuring: Dient uw voertuig binnenkort herkeurd te worden? Ook hierin hanteren wij de aanbevelingen van het RIVM. Indien mogelijk zouden wij deze afspraak met u na 6 april met u willen plannen. Mocht u hierdoor in problemen komen met uw verzekeraar kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Het is voor iedereen een uitdaging om zo goed mogelijk met de COVID-19 situatie om te gaan. Fleetaccess hoopt met bovenstaande maatregelen u toch zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

Wij rekenen op uw begrip, en hopen zo snel mogelijk de reguliere werkzaamheden te kunnen hervatten.

Indien u vragen heeft omtrent ons maatregelenplan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij wensen iedereen sterkte in deze onzekere tijd.

Met vriendelijke groet,


Team Fleetaccess B.V.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement