CORONA MEDEDELING

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Autoblog laat zien hoe je jouw autosleutels beschermt

Auto’s uitgerust met keyless entry/keyless start lopen een zéér groot diefstalrisico. Dat is al enkele jaren een bekend gevaar. Toch wordt de keyless optie op steeds meer modellen aangeboden of is zelfs standaard aanwezig. We vonden het daarom hoog tijd om deze gevaren nogmaals aan te kaarten. We nodigden Autoblog en Kiwa SCM bij ons op het hoofdkantoor uit om de gevaren te bespreken en te laten zien wat u er zelf tegen kunt doen!
 

Meest bekeken video op Autoblog.nl


In 2018 lieten Wouter Karssen van Autoblog.nl en Henk van Vliet van Kiwa SCM al eens zien wat het belang is van een goed alarmsysteem. In deze video liet Wouter zien hoe hij zonder enige moeite binnen een halve minuut een Mercedes S-Klasse met een origineel af-fabriek Mercedes alarm kon stelen, puur door de autosleutel te hacken met een relay attack. Deze video werd de best bekeken video op Autoblog van 2018.
Nu zijn Wouter en Henk terug om te laten zien hoe uw auto NIET te stelen is! Het probleem van de relay attack is namelijk nog steeds even groot. Sterker nog; Kiwa SCM heeft sinds 2021 de beveiligingseisen dermate aangescherpt dat een af-fabriek alarmsysteem niet zomaar meer te certificeren is zonder een maatregel dat de keyless autosleutels beschermt tegen een relay attack.
 

SCM KE01 Aanvullende maatregel


Ondanks dat het aantal autodiefstallen en -inbraken jaarlijks iets afneemt, zijn de auto’s die wél gestolen worden vrijwel allemaal nieuw of zeer jong-gebruikt. Veruit de meeste van deze voertuigen worden gestolen middels een relay attack. Om dit tegen te gaan heeft Kiwa SCM de beveiligingseisen aangescherpt met een aanvullende SCM eis die zich specifiek richt op keyless entry beveiliging: de Kiwa SCM KE01 keyless entry/go aanvullende maatregel.
De Keyless Protector is de eerste keyless oplossing dat officieel de KE01 aanvullende maatregel goedkeuring draagt. Dat komt omdat de Keyless Protector zich al sinds 2019 ruimschoots bewezen heeft. Zoals Wouter in de video op autoblog.nl laat zien, is de Keyless Protector speciaal ontwikkeld op de batterij die in de autosleutel zit. Zo is de Keyless Protector in vrijwel alle moderne autosleutels te installeren!
De Keyless Protector reguleert de stroomtoevoer in de autosleutel. Op het moment dat de autosleutel geen stroom krijgt, kan de sleutel niet meer uitgelezen worden met een relay attack.
 

Keyless Protector voor uw auto geschikt?


Vrijwel alle moderne autosleutels gebruiken dezelfde batterijformaten. Omdat de Keyless Protector juist daarop ontwikkeld is, is er voor vrijwel alle auto’s met keyless een Keyless Protector leverbaar.
In combinatie met autoblog geven wij tijdelijk 10% korting op de Keyless Protector op www.keylessprotector.nl Gebruik AUTOBLOG10 om gebruik te maken van deze gelegenheid. De code is tot 17 oktober 2021 te gebruiken. Ga hier naar de site toe en bestel vandaag nog uw SCM gecertificeerde KE01 Keyless Protector!

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement