Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Advancedfleet

Advancedfleet track en trace

 

Advancedfleet is een zeer uitgebreid track en trace systeem voor het zo goed mogelijk analyseren van uw wagenpark. Met Advancedfleet kunnen geavanceerd metingen en registratie worden gedaan. Door middel van de Advancedfleet rijdt u als het ware mee met uw personeel, niet fysiek, maar digitaal. U kunt uw wagenpark realtime tracken c.q. volgen en zo verhoogt u de productiviteit, effectiviteit en efficiëntie van uw wagenpark.

 

Maatwerk voor fleetmanagement is geen enkel probleem voor ons. Vandaag de dag wil ieder bedrijf zijn of haar eigen wensen en behoeftes voor het wagenpark en daarvoor bieden wij u de oplossing. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeftes en kijken graag wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn. Geen opdracht is ons te gek en elke opgave is een nieuwe uitdaging.

 

De Advancedfleet werkt met de M120 track en trace unit en deze is optioneel uitbreidbaar met verschillende hardware modulen. Zo is er de mogelijkheid om aan uw M120 het robuuste DT120 scherm te koppelen of kan de M120 geleverd worden met een Radio Frequentie Module. Met behulp van een RF-module kunnen gegevens worden uitgewisseld naar draagbare zenders.

Ondertussen rijden honderden systemen rond bij verschillende bedrijven, die hun eigen specifieke wensen en behoeftes hadden, waarvoor wij een oplossing hebben verzorgd.

 

“Het is niet de vraag OF u deze oplossing voor uw wagenpark inzet, maar WANNEER?”

 

 

Track en Trace hardware

 

De M120 Track en Trace unit gaat ver, heel erg ver, op het gebied van gegevens registreren. De M120 kan gekoppeld worden aan diverse extra hardware modulen. Zo kan de unit gekoppeld worden met optionele hardware zoals een scherm (DT120) en door het inbouwen van een RF ontvanger kan de M120 ook communiceren met RF zenders.

 

Met behulp van een RF-zender kunt u bijvoorbeeld meten wanneer een vrachtwagentrailer gekoppeld wordt aan de trekker. U kunt dit op allerlei materieel toepassen, hierbij zijn veel mogelijkheden.

 

De M120 Track en Trace unit is standaard uitgerust met 6 inputs en 2 outputs voor het registreren van extra metingen. U kunt bijvoorbeeld op de M120 een aparte temperatuurmeter aansluiten, zodat u precies weet welke temperatuur uw koelcel had op een bepaalde tijd, positie, dag, etc. Een andere mogelijkheid zou zijn dat u een module koppelt die precies bijhoudt wat het gewicht is op de assen.

 

Via het optionele DT120 scherm kan de chauffeur bijkomende gegevens registreren zoals: ordernummers, CMR, begin laden, begin lossen, einde lossen. Het voordeel van dit optionele scherm is dat het volledig programmeerbaar is naar de wensen en behoeftes van de klant.

 

Het koppelen met zonnecellen voor het online tracken van trailers is in de nabije toekomst mogelijk. Zonneceltechnologie in combinatie met een high-end batterij geeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week uw trailerpark te volgen. Mocht u hierin interesse hebben kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

aanbevolen links:

 

track en trace easyfleet

track en trace middlefleet

track en trace basis