Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Gegevens:

 • Telefoonnummer: 088 0123 300
 • Faxnummer: 084 714 65 88
 • Servicenummer: 088 0123 300
 • K.v.K. Noord-Brabant: 55424848
 • SCM/KIWA erkenningnummer: 18529
 • SCM/KIWA mechanische beveiliging: MP 5023

Openingstijden:

 • Maandag 09.00 tot 17.00
 • Dinsdag 09.00 tot 17.00
 • Woensdag 09.00 tot 17.00
 • Donderdag 09.00 tot 17.00
 • Vrijdag 09.00 tot 17.00
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten
ADAC test 360 automodellen op bestendigheid relay attack

De Duitse tak van de ANWB (ADAC) heeft een grootschalige test gedaan naar de veiligheid van auto’s met keyless entry systemen. Het blijkt dat slechts enkele voertuigen bestand zijn tegen de bekende relay attack inbraakmethodiek.

Een auto met keyless entry zendt continue een signaal uit dat zoekt naar de autosleutel. De bijbehorende autosleutel doet hetzelfde. Zodra deze twee signalen elkaar ‘vinden’ zal de auto automatisch ontgrendelen. Een autocrimineel kan het signaal tussen de auto en autosleutel oppikken en verlengen zodat de auto op grote afstand te openen is zonder daadwerkelijk over de sleutel te beschikken. Dit wordt een relay attack genoemd. ADAC heeft onder de loep genomen hoe gemakkelijk dit systeem op deze manier te hacken is. Het resultaat is ronduit dramatisch te noemen.

Enkel de keyless entry systemen van de achtste generatie van de Volkswagen Golf en de meest recente modellen van Jaguar Land Rover group zijn in staat een relay attack te weren. Deze systemen maken gebruik van een Ultra-Wide-Band techniek waarbij er op verschillende communicatiemethoden geverifieerd wordt of de autosleutel daadwerkelijk aanwezig is. Alle ander merken en modellen maken gebruik van reguliere radiogolven en blijken zeer eenvoudig te onderscheppen.

ADAC betrok zo’n 360 verschillende automodellen in het onderzoek en slechts een enkeling bleek niet te hacken met een relay attack. Alle andere keyless entry systemen zijn in enkele seconden te openen. Mocht u willen weten of uw auto met keyless entry ook gevaar loopt kunt u HIER de volledige lijst van geteste voertuigen vinden.

De Keyless Protector is de eerste elektronische autosleutel beveiliging


Naast de reguliere CCV / SCM klasse alarmen waarmee Fleetaccess uw auto kan beveiligen kunt u ook uw autosleutel beschermen, specifiek tegen inbraak middels relay attack. De Keyless Protector is een beveiliging dat speciaal ontwikkeld is op de autosleutel en werkt als een klem om de batterij. De Keyless Protector verbreekt de verbinding tussen sleutel en batterij zodra hij even stilligt waardoor de sleutel niet meer vindbaar is door hack-apparatuur. Zodra u de sleutel weer oppakt zal de sleutel direct weer activeren en is de sleutel te gebruiken zoals u gewend bent. Met de Keyless Protector is uw autosleutel beveiligd tegen een relay attack en kunt u zorgeloos blijven genieten van het comfort dat keyless entry biedt.

Beschikt uw auto over keyless entry en wilt u dit zorgeloos blijven gebruiken? Fleetaccess kan 99% van alle keyless entry autosleutels beveiligen met een passende Keyless Protector. U kunt HIER een aanvraag doen middels ons contactformulier of telefonisch contact opnemen met onze verkoopspecialisten op 088-0123 300. Zij zullen u dan een gepast advies geven voor de correcte beveiliging van uw auto en uw autosleutels.
Deze website maakt gebruik van cookies om de beste ervaring te geven. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Privacy statement