Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Houd als werkgever grip op het privégebruik van uw wagenpark!

Gepubliceerd: 06 februari 2018

Wordt uw wagenpark hoofdzakelijk voor zakelijke doeleinden gebruikt, maar gaan ‘uw’ auto’s na het werk wel mee naar huis? Even snel een boodschap doen met de auto van de zaak is natuurlijk verleidelijk, maar kan wel gevolgen met zich meebrengen op fiscaal gebied!

Natuurlijk gaat u uit van goed vertrouwen. Echter zijn er tal van voorbeelden waarbij een flinke naheffing volgt doordat zakelijke voertuigen toch privé worden gebruikt.

Met Fleetassist kunt u uw eigen gebeurtenissen instellen. Ontvang direct een melding wanneer één van uw voertuigen op buitengewone tijden wordt gestart. Bijvoorbeeld doordeweeks na 19:00 of in het weekend. Vervolgens is direct te zien waar het voertuig naartoe rijdt en is de geschiedenis van de gereden ritten te zien.  Wordt een voertuig enkel verplaatst? Stel de meldingen van Fleetassist zo in dat u geen melding krijgt van ritten binnen bijvoorbeeld 50 meter!

Wilt u ook weer grip hebben op uw wagenpark?

Informeer dan direct naar de mogelijkheden. Al vanaf een paar centen per dag krijgt u weer grip op uw wagenpark! Vraag hier een offerte aan of bel met 088 - 0123 300.

Voor meer informatie kijk ook eens op onze website; https://www.fleetassist.nl/ritregistratie/