Warning: simplexml_load_file(https://www.kiyoh.nl/xml/recent_company_reviews.xml?connectorcode=a9a82256539f3707186&company_id=3538): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 in /home/sites/www.fleetaccess.nl/web/cms-custom/layout.php on line 407

Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.kiyoh.nl/xml/recent_company_reviews.xml?connectorcode=a9a82256539f3707186&company_id=3538" in /home/sites/www.fleetaccess.nl/web/cms-custom/layout.php on line 407

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sites/www.fleetaccess.nl/web/cms-custom/layout.php on line 422

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sites/www.fleetaccess.nl/web/cms-custom/layout.php on line 422

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sites/www.fleetaccess.nl/web/cms-custom/layout.php on line 422
middle fleet track en trace

Fleet Access

Klanten beoordelen ons met een 0

Heeft u een vraag? Bel ons gerust 088-0123300

Middlefleet

Middlefleet track en trace

 

Ons Middlefleet pakket biedt de mogelijkheid om uw wagenpark real-time te volgen. Deze oplossing is bijvoorbeeld ideaal als u uw planning wil optimaliseren. Via deze oplossing kan met behulp van ons back-office systeem contact gelegd worden met de buitendienst en real-time gelocaliseerd worden waar uw wagenpark zich op dat moment bevindt.

 

De Middle-Fleet oplossing is gericht op productiviteit, effectiviteit en efficientië. Er kan pro-actief gereageerd worden op de wensen en behoeftes van uw klanten. De Middlefleet oplossing kan op allerlei fronten binnen het bedrijf gebruikt worden. We hebben voor u alle voordelen op een rij gezet. Zie hiervoor de Return Of Investment.

 

Track en trace hardware

 

Onze Cellocator track en trace unit is een state of the art unit, die GPRS combineert met de krachtigste GPS antenne op de markt. Deze unit maakt gebruik van een SIRFstarIII antenne, die zelfs binnen te lokaliseren is. Het Quadband GSM-modem garandeert een wereldwijde dekking.

 

De Cellocator is een realtime track en trace unit, zodat u op de minuut nauwkeurig de juiste informatie over uw vloot kunt verzamelen. De interval van de positiebepaling kan vooraf zelf bepaald worden, waardoor u zelf bepaalt hoe nauwkeurig u uw wagenpark wilt analyseren.

 

Deze track en trace unit is onzichtbaar te plaatsen in alle soorten voertuigen en/of machines. Onze inbouwspecialisten hebben ruime ervaring met het inbouwen van dit soort apparatuur en zullen deze op professionele wijze wegwerken. De Cellocator kan exact geprogrammeerd worden zoals u graag wilt. De wensen en behoeftes van de klant staan bij ons voorop.

 

De Cellocator werkt met 2 inputs en 3 outputs om meerdere soorten metingen te verrichten. Zo kan er bijvoorbeeld een bewegingssensor worden aangesloten, zodat er een alarm verstuurd wordt, wanneer het object beweegt. De mogelijkheden zijn oneindig.

 

aanbevolen links:

 

track en trace easyfleet

track en trace advancedfleet

track en trace basis

 

Offerte track en trace

Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte aanvragen over een van onze producten? Wij beantwoorden uw vragen binnen één werkdag.

Mocht u graag iemand telefonisch vragen willen stellen, zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar.
Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 op het nummer 088 - 0123 300. Een email sturen mag ook altijd.

Wij leveren aan zowel BEDRIJVEN als PARTICULIEREN.

(* = verplicht veld)